Yrkessvenska - Grundkurs - Utbildning Online

Inledning

Att ha tillräckliga kunskaper i yrkessvenska är avgörande för att kunna kommunicera effektivt på arbetsplatsen. Vår online Grundkurs i yrkessvenska ger dig de språkkunskaper du behöver för att kunna uttrycka dig på ett professionellt sätt i olika situationer på jobbet. Anmäl dig till vår onlineutbildning idag och ta ett steg mot att bli en mer effektiv och kompetent arbetskraft.

Vad du kommer att lära dig

Under vår online Grundkurs i yrkessvenska kommer du att lära dig de viktigaste fraserna och uttrycken som används i yrkessammanhang. Du kommer att få övning i att skriva och tala på svenska och lära dig hur man kommunicerar professionellt med kollegor och kunder. Dessutom kommer du att lära dig hur man förstår och tolkar affärskommunikation, som mejl och annan text på svenska.

Våra erfarna lärare

Våra lärare är erfarna inom yrkessvenska och kommer att ge dig den kunskap du behöver för att uttrycka dig på ett professionellt sätt på arbetsplatsen. De kommer att ge dig feedback på din skriv- och talstil och hjälpa dig att förbättra din kommunikation på svenska.

Hur vår utbildning fungerar

Vår online Grundkurs i yrkessvenska består av en kombination av videolektioner, praktiska övningar och lärarfeedback. Du kan ta utbildningen i din egen takt och har tillgång till vårt läromaterial när som helst. Utbildningen är utformad för att vara lättförståelig och praktisk, så att du snabbt kan använda dina nya färdigheter på jobbet.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Yrkessvenska
  2. Grundkurs online
  3. Kommunikation på arbetsplatsen
  4. Professionell affärskommunikation
  5. Skriva och tala på svenska
  6. Förstå och tolka affärskommunikation på svenska

Sammanfattning:

Att kunna kommunicera på ett professionellt sätt på svenska är viktigt för att bli en mer effektiv och kompetent arbetskraft. Vår online Grundkurs i yrkessvenska ger dig de språkkunskaper du behöver för att kunna uttrycka dig på ett professionellt sätt på arbetsplatsen. Med videolektioner, praktiska övningar och feedback från erfarna lärare kommer du att lära dig de viktigaste fraserna och uttrycken som används i yrkessammanhang och förbättra din kommunikation med kollegor och kunder. Anmäl dig till vår onlineutbildning idag och ta det första steget mot en mer effektiv och professionell arbetsplatskommunikation på svenska.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.