Yammer - Utbildning Online

Inledning

Microsoft Yammer för effektivitet i kommunikation och samarbete över allt, privat, i yrkeslivet och i skolan.

Utbildning online har blivit alltmer populärt de senaste åren, och det är inte svårt att förstå varför. Med den digitala tekniken kan du lära dig allt du behöver veta från bekvämligheten av ditt eget hem. Men ibland kan det kännas isolerande att studera ensam. Det är här Yammer kommer in i bilden – en plattform som hjälper dig att samarbeta med andra kollegor eller studenter och öka din inlärning. I denna artikel kommer vi att utforska hur du kan använda Yammer för att ta din utbildning online till nästa nivå.

Öka samarbetet mellan eleverna med Yammer

Att hålla eleverna engagerade är en av de största utmaningarna med onlineutbildning. Men med Yammer kan eleverna kommunicera och samarbeta som om de var i ett klassrum. Lärare kan skapa en Yammer-grupp för sina elever och uppmana dem att ställa frågor, diskutera idéer och dela länkar och filer. Eleverna kan också arbeta tillsammans på projekt och ge feedback till varandra. Genom att främja samarbetet mellan eleverna skapar Yammer en mer interaktiv och engagerande onlineutbildningsupplevelse.

Förbättra kommunikationen mellan kollegor, elever och lärare

Kommunikationen mellan elever och lärare är också en viktig del av onlineutbildning. Yammer gör det enkelt för eleverna att kommunicera med sina lärare genom att ställa frågor och be om hjälp. Lärare kan också skicka ut meddelanden och uppdateringar om kursen eller ge individuell feedback till eleverna. Genom att förbättra kommunikationen mellan elever och lärare kan Yammer öka elevernas engagemang och prestation i onlineutbildning.

Skapa en community för elever och kollegor med Yammer

Att skapa en community för eleverna är viktigt för att främja engagemang och samarbete. Yammer gör det möjligt för lärare att skapa en community för sina elever, där de kan dela idéer, tips och stödja varandra. Lärare kan också bjuda in experter och gästföreläsare för att dela sina kunskaper och erfarenheter. Genom att skapa en community för eleverna med Yammer kan lärare skapa en mer dynamisk och interaktiv onlineutbildning.

Öka tillgängligheten med Yammer

Att erbjuda onlineutbildning ger eleverna mer flexibilitet och tillgänglighet. Men det kan också innebära att eleverna inte har tillgång till lärare och klasskamrater när de behöver det. Att elever eller samarbetande kollegor går en utbildning i Yammer gör att deras produktivitet sannolikt ökar stort.

Slutsats:

Yammer handlar om att förbättra samarbete. En onlineutbildning i Yammer kan skapa trygghet, effektivitet och mycket bättre samarbeten i yrkeslivet och i skolans värld.

Relevanta nyckelord kopplat till utbildningen

  1. Yammer onlineutbildning
  2. Microsoft Yammer webbutbildning
  3. Microsoft Yammer onlineutbildning
  4. Microsoft Yammer streamad utbildning
  5. Socialt nätverk
  6. Kommunikation
  7. Microsoft
  8. Företagskultur
  9. Samarbetsverktyg

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.