Word Online - M365: Skapa och samarbeta på dokument var som helst

Introduktion

Med Word Online i M365 kan du skapa och samarbeta på dokument var som helst där det finns en internetuppkoppling. I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du kan använda Word Online för att skapa, redigera och samarbeta på dokument på ett effektivt sätt.

Skapa och redigera dokument i Word Online

Word Online erbjuder många av de grundläggande funktionerna i desktop-versionen av Word, inklusive formatering, inmatning av text och hantering av bilder och tabeller. Du kan skapa nya dokument från grunden eller öppna befintliga dokument från ditt OneDrive-konto eller SharePoint-webbplats. Genom att använda Word Online kan du skapa och redigera dokument var som helst, när som helst.

Samarbete på dokument i realtid

En av de största fördelarna med Word Online är möjligheten att samarbeta på dokument i realtid. Du kan bjuda in andra personer att samarbeta på ett dokument och se deras ändringar i realtid. Genom att använda samarbetsfunktionerna i Word Online kan du samarbeta effektivt och hålla dina dokument uppdaterade och synkroniserade.

Dela dokument med andra

Word Online erbjuder också möjligheten att enkelt dela dokument med andra personer. Du kan bjuda in personer att titta på eller redigera ditt dokument genom att dela en länk eller skicka en inbjudan via e-post. Genom att använda dessa funktioner kan du samarbeta på dokument med personer utanför din organisation.

Relevanta nyckelord som är kopplade till Word Online – M365

  1. Word Online
  2. M365
  3. Skapa dokument
  4. Redigera dokument
  5. Samarbeta i realtid
  6. Dela dokument

Sammanfattning:

Genom att använda Word Online i M365 kan du skapa, redigera och samarbeta på dokument var som helst med en internetuppkoppling. Genom att använda samarbetsfunktionerna och dela dokument med andra kan du samarbeta effektivt och hålla dina dokument uppdaterade och synkroniserade. Denna artikel visar hur du kan använda Word Online för att öka produktiviteten och effektiviteten i ditt arbete.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.