Word 2016 - Grundkurs - Utbildning Online

Inledning

Word 2016 är en av de mest använda programvarorna för att skapa dokument och texter. Att ha en grundläggande förståelse av Word 2016 och dess funktioner är viktigt för att kunna använda programmet på ett effektivt sätt. Vår onlinegrundkurs i Word 2016 är utformad för att ge dig en omfattande förståelse av programmet och dess grundläggande funktioner.

Vår onlinegrundkurs i Word 2016

Vår online grundkurs i Word 2016 är uppdelad i flera moduler som täcker allt från grundläggande funktioner till mer avancerade funktioner. Kursen är utformad för att ge dig en grundläggande förståelse av programmet så att du kan använda det på ett effektivt sätt.

Vad du kan förvänta dig av kursen

Under kursen kommer du att lära dig hur du kan formatera text, skapa enkla tabeller, lägga till bilder och mycket mer. Kursen kommer också att täcka hur du kan använda grundläggande verktyg som korrekturläsning och sökning för att förbättra ditt arbete med Word 2016.

För vem är kursen?

Kursen är utformad för personer som vill lära sig grunderna i Word 2016 och få en grundläggande förståelse av programmet. Det är lämpligt för personer som aldrig har använt Word 2016 tidigare eller för personer som vill fräscha upp sina kunskaper i programmet. Kursen är tillgänglig för alla som har tillgång till internet och en dator.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Word 2016 grundkurs online
  2. Online kurs i grundläggande Word 2016-funktioner
  3. Online kurs i textformatering i Word 2016
  4. Enkla tabeller i Word 2016 – Online kurs
  5. Bilder i Word 2016 – Online kurs
  6. Korrekturläsning och sökning i Word 2016 – Online kurs

Sammanfattning:

Vår online grundkurs i Word 2016 är utformad för att ge dig en grundläggande förståelse av programmet och dess funktioner. Anmäl dig idag och lär dig grunderna i Word 2016 på ett enkelt och effektivt sätt!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.