Word 2016 - Grundkurs: Lär dig grunderna för att skapa dokument i Word 2016

Introduktion

Är du nybörjare i Word 2016 och vill lära dig grunderna för att skapa professionella dokument? Då är denna grundkurs perfekt för dig! I den här artikeln kommer vi att gå igenom de grundläggande verktygen och funktionerna i Word 2016 som hjälper dig att skapa dokument på ett effektivt sätt.

Skapa och formatera dokument

Word 2016 erbjuder många verktyg för att skapa och formatera dokument på ett professionellt sätt. Du kan lägga till text, bilder och andra element, justera sidlayout och avsnittsindelning, och använda formatering för att markera text och stycken. Genom att använda dessa verktyg kan du skapa dokument som ser ut precis som du vill.

Hantera bilder och tabeller

Word 2016 har också verktyg för att hantera bilder och tabeller i dina dokument. Du kan lägga till bilder och anpassa deras storlek och placering, och skapa tabeller för att organisera information på ett strukturerat sätt. Genom att använda dessa verktyg kan du göra dina dokument mer visuellt tilltalande och lättlästa.

Sidhuvuden och sidfötter

Word 2016 erbjuder verktyg för att lägga till sidhuvuden och sidfötter i dina dokument. Du kan använda dessa områden för att lägga till sidnumrering, datum, författarnamn och andra element. Genom att använda dessa verktyg kan du göra dina dokument mer professionella och lättare att läsa.

Relevanta nyckelord som är kopplade till Word 2016-grundkursen

  1. Word 2016
  2. Skapa dokument
  3. Formatera dokument
  4. Hantera bilder
  5. Hantera tabeller
  6. Sidhuvuden och sidfötter

Sammanfattning:

Genom att använda verktyg för att skapa och formatera dokument, hantera bilder och tabeller samt lägga till sidhuvuden och sidfötter kan du lära dig grunderna i Word 2016. Denna grundkurs hjälper dig att skapa professionella dokument på ett effektivt sätt och är perfekt för nybörjare som vill lära sig de grundläggande verktygen och funktionerna.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.