Word 2016 - Fördjupningskurs - Utbildning Online

Inledning

Word 2016 är en av de mest använda programvarorna för att skapa dokument och texter. Att ha en god förståelse av Word 2016 och dess avancerade funktioner kan hjälpa dig att maximera din produktivitet och effektivitet i din arbetsdag. Vår fördjupningskurs i Word 2016 online är utformad för att ge dig all den kunskap och de verktyg som du behöver för att bli en expert inom området.

Vår fördjupningskurs i Word 2016 online

Vår fördjupningskurs i Word 2016 online är uppdelad i flera moduler som täcker allt från grundläggande till avancerade funktioner. Kursen är utformad för att ge dig en omfattande förståelse av programmet och dess funktioner. Våra erfarna instruktörer kommer att guida dig genom kursen och ge dig all den kunskap och de verktyg som du behöver för att använda Word 2016 till sin fulla potential.

Vad du kan förvänta dig av kursen

Under kursen kommer du att lära dig avancerade formateringsfunktioner, hur du kan använda Word 2016 för att skapa avancerade tabeller och diagram, hur du kan använda mallar för att spara tid och mycket mer. Kursen kommer också att täcka hur du kan använda Word 2016 tillsammans med andra Microsoft-program för att skapa sömlösa dokument och presentationer.

För vem är kursen?

Kursen är utformad för personer som redan har grundläggande kunskaper i Word 2016 och som vill ta sin kunskap till nästa nivå. Det är också lämpligt för personer som vill använda Word 2016 tillsammans med andra Microsoft-program för att maximera produktiviteten och effektiviteten i sitt arbete. Kursen är tillgänglig för alla som har tillgång till internet och en dator.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Word 2016 fördjupning online
  2. Online kurs i avancerade Word 2016-funktioner
  3. Online kurs i mallar för Word 2016-dokument
  4. Skapa avancerade tabeller och diagram i Word 2016 – Online kurs
  5. Integrera Word 2016 med andra Microsoft-program – Online kurs
  6. Produktivitet i Word 2016 – Online kurs

Sammanfattning:

Vår fördjupningskurs i Word 2016 online är utformad för att ge dig all den kunskap och de verktyg som du behöver för att använda Word 2016 till sin fulla potential och integrera det med andra Microsoft-program. Anmäl dig idag och ta din kunskap till nästa nivå!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.