Word 2016 - Fördjupningskurs: Lär dig avancerade verktyg och funktioner i Word 2016

Introduktion

Är du en erfaren användare av Word 2016 och vill lära dig mer om avancerade verktyg och funktioner? Då är denna fördjupningskurs perfekt för dig! I den här artikeln kommer vi att gå igenom avancerade verktyg och funktioner i Word 2016 som hjälper dig att skapa professionella dokument och effektivisera ditt arbete.

Makron och automatisering

Word 2016 erbjuder många möjligheter för att automatisera uppgifter och skapa egna makron. Du kan använda autokorrigering och autotext för att spara tid, och skapa egna makron för att automatisera vanliga uppgifter. Genom att använda dessa verktyg kan du göra ditt arbete snabbare och mer effektivt.

Tabeller och diagram

Word 2016 har kraftfulla verktyg för att skapa och hantera tabeller och diagram. Du kan använda tabeller för att organisera information på ett strukturerat sätt, och skapa diagram för att visualisera data på ett tydligt sätt. Genom att använda dessa verktyg kan du göra dina dokument mer professionella och informativa.

Stilmallar och teman

Word 2016 erbjuder ett brett utbud av stilmallar och teman för att hjälpa dig att skapa professionella dokument. Du kan använda befintliga stilmallar för brev, rapporter, och andra dokument, eller skapa egna stilmallar för att matcha dina behov. Genom att använda teman kan du också anpassa utseendet på dina dokument med färger, typsnitt och andra designelement.

Relevanta nyckelord som är kopplade till Word 2016-fördjupningskursen

  1. Word 2016
  2. Makron
  3. Automatisering
  4. Tabeller
  5. Diagram
  6. Stilmallar

Sammanfattning:

Genom att använda makron och automatisering, skapa och hantera tabeller och diagram samt använda stilmallar och teman kan du ta dina färdigheter i Word 2016 till nästa nivå. Denna fördjupningskurs lär dig avancerade verktyg och funktioner för att skapa professionella dokument och effektivisera ditt arbete.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.