Windows 10 - Grundkurs - Utbildning Online

Inledning

Windows 10 är ett av de mest använda operativsystemen i världen, och det är viktigt att ha grundläggande kunskaper för att kunna använda din dator på ett effektivt sätt. Denna onlinegrundkurs är utformad för att ge dig alla verktyg du behöver för att behärska Windows 10. Vi kommer att täcka allt från grunderna i filhantering till mer avancerade funktioner som att anpassa ditt skrivbord och använda virtual desktops.

Kom igång med Windows 10

I denna del av kursen kommer vi att fokusera på de grundläggande funktionerna i Windows 10, inklusive startmenyn och filhantering. Vi kommer att titta på hur du navigerar i systemet och hur du öppnar och hanterar filer. Vi kommer också att gå igenom hur du söker efter filer och program, och hur du använder Windows Store för att installera nya appar.

Anpassa ditt skrivbord

Windows 10 är en mycket anpassningsbar plattform, och vi kommer att titta på hur du kan anpassa ditt skrivbord för att passa dina behov. Vi kommer att gå igenom hur du ändrar bakgrundsbilden, ikoner och teman. Vi kommer också att diskutera hur du kan anpassa startmenyn och hur du kan anpassa din egen snabbstartfältet för att enkelt komma åt dina favoritprogram.

Använda virtual desktops

En av de mest användbara funktionerna i Windows 10 är virtual desktops, vilket gör det möjligt att ha flera arbetsytor öppna samtidigt. Vi kommer att diskutera hur du skapar och använder virtual desktops för att organisera ditt arbete och hålla din dator välorganiserad.

H3: Bli en expertanvändare

Genom att ta denna kurs kommer du att lära dig allt du behöver veta för att bli en expertanvändare av Windows 10. Vi kommer att titta på mer avancerade funktioner som att använda kommandotolken och att hantera ditt system med hjälp av Kontrollpanelen. Vi kommer också att diskutera de senaste funktionerna i Windows 10, såsom Cortana och Windows Hello.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Windows 10
  2. Onlineutbildning
  3. Filhantering
  4. Anpassning av skrivbord
  5. Virtual desktops
  6. Expertanvändare

Sammanfattning:

Denna Windows 10 grundkurs online är utformad för att lära dig allt du behöver veta för att bli en expertanvändare av operativsystemet. Vi täcker allt från grunderna i filhantering till mer av ancerade funktioner som att anpassa ditt skrivbord och använda virtual desktops. Vi börjar med de grundläggande funktionerna i Windows 10, inklusive startmenyn och filhantering, och går sedan vidare till mer avancerade funktioner som att anpassa ditt skrivbord och använda virtual desktops. Slutligen kommer du att lära dig hur du kan bli en expertanvändare av Windows 10 genom att använda avancerade funktioner som kommandotolken och Kontrollpanelen. Med den här onlineutbildningen kommer du att ha all den kunskap du behöver för att effektivt hantera din dator och använda alla funktioner som Windows 10 har att erbjuda.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.