Visualisera med diagram i Excel - M365 - Utbildning Online

Inledning

Excel i Microsoft 365 är en kraftfull programvara för att hantera och visualisera data. Genom vår onlineutbildning kommer du att lära dig hur du kan skapa imponerande diagram med Excel och visualisera data på ett effektivt sätt.

Vad är visualisering av data med diagram?

Visualisering av data med diagram är en metod för att presentera data på ett sätt som är lätt att förstå och tolka. Genom att använda diagram kan man visa komplexa data på ett visuellt sätt som gör det lättare för användare att dra slutsatser och fatta beslut.

Hur skapar man diagram med Excel i Microsoft 365?

Att skapa diagram med Excel i Microsoft 365 är en enkel process. För att skapa ett diagram behöver du bara markera den data som du vill visualisera och välja den typ av diagram som passar bäst för dina behov. Excel erbjuder också en mängd olika alternativ för att anpassa ditt diagram till dina behov.

Vilka typer av diagram kan man skapa med Excel i Microsoft 365?

Excel i Microsoft 365 erbjuder en mängd olika diagramtyper, inklusive stapel-, linje- och cirkeldiagram. Det finns också specialdiagram, såsom stapeldiagram med 3D-effekt eller båtdiagram. Oavsett vilken typ av data du vill visualisera, finns det en diagramtyp som passar dina behov.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Excel
  2. Microsoft 365
  3. Visualisering av data
  4. Diagram
  5. Anpassning
  6. Typer av diagram

Sammanfattning:

Excel i Microsoft 365 är en kraftfull programvara för att hantera och visualisera data. Genom vår onlineutbildning kommer du att lära dig hur du kan skapa imponerande diagram med Excel och visualisera data på ett effektivt sätt. Anmäl dig till vår utbildning idag för att lära dig mer om hur du kan använda Excel för att skapa imponerande diagram som presenterar data på ett visuellt sätt.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.