Sway microsoft - Utbildning Online

### Inledning

Sway är ett verktyg från Microsoft som kan användas för att skapa engagerande och interaktiva presentationer. Med Sway kan du skapa visuellt tilltalande presentationer som innehåller allt från text och bilder till videoklipp och ljud. Detta verktyg är idealiskt för lärare, föreläsare och alla som vill skapa engagerande presentationer. I denna artikel kommer vi att titta på hur Sway fungerar och hur du kan använda detta verktyg för att skapa imponerande presentationer.

Vad är Sway?

Sway är ett verktyg från Microsoft som kan användas för att skapa interaktiva och engagerande presentationer. Verktyget är utformat för att vara användarvänligt och enkelt att använda. Du kan använda Sway för att skapa allt från presentationer och rapporter till webbsidor och nyhetsbrev. Sway är också integrerat med andra Microsoft-produkter som Office 365 och OneDrive, vilket gör det enkelt att dela och samarbeta på dina projekt.

Hur fungerar Sway?

Sway fungerar genom att du skapar en historia eller presentation som består av olika “kort”. Korten kan innehålla allt från text och bilder till videoklipp och ljud. Du kan använda olika teman och layouter för att skapa en visuellt tilltalande presentation. Du kan också använda funktioner som automatiskt formatering, sökning efter bilder och länkar och möjligheten att bädda in innehåll från andra webbplatser. När du har skapat din presentation kan du enkelt dela den via sociala medier eller integrera den på din webbplats.

Hur kan jag använda Sway?

Sway kan användas för att skapa engagerande och interaktiva presentationer för olika ändamål. Lärare kan använda Sway för att skapa presentationer som innehåller bilder, videoklipp och ljud för att hjälpa eleverna att lära sig på ett visuellt sätt. Föreläsare kan använda Sway för att skapa presentationer som innehåller interaktiva element som quiz och frågesporter för att engagera sin publik. Och vem som helst kan använda Sway för att skapa imponerande presentationer eller webbsidor för att marknadsföra sitt företag eller projekt.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Sway från Microsoft
  2. Interaktiva presentationer
  3. Användarvänligt verktyg
  4. Engagerande layouter
  5. Integration med Office 365 och OneDrive
  6. Dela och samarbeta på projekt

Sammanfattning

Sway är ett användarvänligt och kraftfullt verktyg från Microsoft som kan användas för att skapa imponerande och interaktiva presentationer. Verktyget är integrerat med andra Microsoft-produkter som Office 365 och OneDrive, vilket gör det enkelt att dela och samarbeta på projekt. Du kan använda Sway för att skapa allt från presentationer och rapporter till webbsidor och nyhetsbrev. Sway är också idealiskt för lärare och föreläsare som vill skapa visuellt tilltalande presentationer som engagerar sin publik. Genom att använda Sway kan du skapa presentationer med en professionell och imponerande layout, vilket kan hjälpa dig att sticka ut i mängden. Om du vill lära dig mer om Sway och hur du kan använda detta verktyg kan du delta i vår online utbildning, där du kommer att lära dig allt du behöver veta för att komma igång med Sway.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.