PowerPoint - Grundkurs - M365 - Utbildning Online

Inledning

PowerPoint är ett av de mest använda verktygen för att skapa och leverera presentationer i dagens affärsmiljö. Med Microsoft 365 har PowerPoint fått flera nya funktioner som gör det möjligt att skapa professionella presentationer på ett enklare och mer effektivt sätt. Vår grundkurs online ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att använda PowerPoint i M365 på ett effektivt sätt och skapa imponerande presentationer.

Skapa professionella presentationer

PowerPoint i M365 har en mängd olika funktioner som kan hjälpa dig att skapa professionella presentationer på ett effektivt sätt. Du kan använda mallar, teman och bilder för att skapa imponerande och visuellt tilltalande presentationer som engagerar din publik.

Använda smarta koncept

PowerPoint i M365 har också smarta koncept som kan hjälpa dig att skapa presentationer på ett effektivt sätt. Du kan använda funktioner som Designer och Presentera med visuella underlag för att snabbt skapa professionella presentationer som ser bra ut.

Samarbeta på presentationer

PowerPoint i M365 gör det enkelt att samarbeta på presentationer i realtid med andra användare. Du kan använda funktioner som delade anteckningar och kommentarer för att samarbeta och ge feedback på presentationer.

Vilka fördelar ger vår utbildning dig?

Genom vår grundkurs online i PowerPoint i M365 får du den kunskap och de färdigheter du behöver för att skapa professionella presentationer på ett effektivt sätt. Kursen lär dig om PowerPoint i M365 och dess funktioner för att skapa professionella presentationer, använda smarta koncept och samarbeta på presentationer. Kursen ger också praktiska verktyg och övningar för att förbättra dina färdigheter och skapa imponerande presentationer.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. PowerPoint
  2. M365
  3. Presentationer
  4. Designer
  5. Smarta koncept
  6. Samarbeta

Sammanfattning:

Genom vår grundkurs online i PowerPoint i M365 får du den kunskap och de färdigheter du behöver för att skapa professionella presentationer på ett effektivt sätt. Kursen lär dig om PowerPoint i M365 och dess funktioner för att skapa professionella presentationer, använda smarta koncept och samarbeta på presentationer. Kursen ger dig också praktiska verktyg och övningar för att förbättra dina färdigheter och skapa imponerande presentationer. Ta steget mot att bli en mer effektiv och professionell presentatör genom att anmäla dig till vår

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.