Power Query för Excel - Utbildning Online

Inledning

Datahantering är en central del av många verksamheter och Excel är ett av de mest använda verktygen för att hantera och analysera data. Power Query är ett tillägg till Excel som kan hjälpa dig att hantera och transformera data på ett effektivt sätt. Vår utbildning online ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att använda Power Query för Excel på ett effektivt sätt och förbereda data för analys och rapportering.

Hantera data från olika källor

Power Query för Excel gör det möjligt att hantera data från olika källor, inklusive databaser, webbsidor och Excel-filer. Genom att använda Power Query kan du samla in data från olika källor och förbereda den för analys och rapportering.

Transformera data på ett effektivt sätt

Power Query har en mängd olika funktioner för att transformera data på ett effektivt sätt, inklusive att filtrera, sortera och gruppera data. Genom att använda dessa verktyg kan du förbereda data för analys och rapportering på ett enkelt och effektivt sätt.

Automatisera datatransformationer

Power Query kan hjälpa dig att automatisera datatransformationer och spara tid. Genom att använda Power Query kan du skapa processer för att hantera och transformera data som kan upprepas och automatiskt appliceras på framtida data.

Vilka fördelar ger vår utbildning dig?

Genom vår utbildning online i Power Query för Excel får du den kunskap och de färdigheter du behöver för att hantera och transformera data på ett effektivt sätt. Kursen lär dig om Power Query och dess funktioner för att hantera data från olika källor, transformera data och automatisera datatransformationer. Kursen ger också praktiska verktyg och övningar för att förbättra dina färdigheter och använda Power Query på ett effektivt sätt.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Power Query
  2. Excel
  3. Datahantering
  4. Datatransformation
  5. Automatisering
  6. Analys

Sammanfattning:

Genom vår utbildning online i Power Query för Excel får du den kunskap och de färdigheter du behöver för att hantera och transformera data på ett effektivt sätt. Kursen lär dig om Power Query och dess funktioner för att hantera data från olika källor, transformera data och automatisera datatransformationer. Kursen ger dig också praktiska verktyg och övningar för att förbättra dina färdigheter och använda Power Query på ett effektivt sätt. Ta steget mot en mer effektiv och automatiserad datahantering genom att anmäla dig till vår utbildning online i Power Query för Excel idag. Med den kunskap och de färdigheter du får från kursen kan du effektivt hantera och transformera data från olika källor och förbereda den för analys och rapportering. Power Query är ett kraftfullt tillägg till Excel som kan hjälpa dig att automatisera datatransformationer och spara tid, vilket är särskilt värdefullt för verksamheter som hanterar stora mängder data. Vår utbildning online ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att dra nytta av fördelarna med Power Query för Excel och förbättra din datahantering.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.