Power Query för Excel - Lär dig effektivt hantera och manipulera data

Introduktion

Att hantera och manipulera data är en viktig del av att arbeta med Excel. Power Query är ett verktyg som hjälper dig att effektivt hantera och manipulera data. Denna kurs i Power Query för Excel ger dig kunskapen och verktygen du behöver för att komma igång med att hantera och manipulera data på ett professionellt sätt.

Gränssnittet i Power Query

I denna del av kursen kommer du att lära dig om gränssnittet i Power Query och hur du kan navigera i verktyget. Du kommer också att lära dig hur du kan importera data och skapa datafrågor.

Datamanipulering med Power Query

Att manipulera data är en viktig del av att använda Power Query. I denna del av kursen kommer du att lära dig hur du kan använda verktyget för att manipulera data på ett effektivt sätt.

Hantering av stora datamängder

Att hantera stora datamängder är en viktig del av att arbeta med Excel. I denna del av kursen kommer du att lära dig hur du kan använda Power Query för att hantera stora datamängder på ett effektivt sätt.

Effektiv användning av Power Query

Att använda Power Query på ett effektivt sätt är viktigt för att få ut det mesta av din data. I denna del av kursen kommer du att lära dig hur du kan använda Power Query på ett effektivt sätt för att hantera och manipulera data på ett professionellt sätt.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Power Query
  2. Datahantering och datamanipulering
  3. Stora datamängder
  4. Verktygets gränssnitt
  5. Effektiv användning
  6. Excel

Sammanfattning:

Denna kurs i Power Query för Excel ger dig kunskapen och verktygen du behöver för att effektivt hantera och manipulera data. Genom att utveckla dina färdigheter inom datahantering och datamanipulering kan du hantera stora datamängder och få ut det mesta av din data. Kursen fokuserar på att lära dig gränssnittet i verktyget, samt hur du kan importera data, skapa datafrågor och effektivt hantera stora datamängder. Denna kurs är lämplig för alla som vill utveckla sin förmåga att hantera och manipulera data på ett professionellt sätt med hjälp av Power Query i Excel.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.