Power BI Desktop - Grundkurs - Utbildning Online

Inledning

Data är en avgörande faktor för att fatta beslut och driva verksamheten framåt. Power BI Desktop är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att visualisera och analysera data på ett effektivt sätt. Med hjälp av Power BI Desktop kan du skapa interaktiva rapporter och diagram som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut. Vår grundkurs online ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att använda Power BI Desktop på ett effektivt sätt och dra nytta av dess fördelar.

Skapa rapporter och diagram

Power BI Desktop gör det enkelt att skapa interaktiva rapporter och diagram som kan hjälpa dig att förstå och analysera data på ett mer visuellt sätt. Du kan skapa anpassade rapporter och diagram som är anpassade efter dina behov och använda dem för att fatta beslut på ett mer informerat sätt.

Använda filter och slicers

Power BI Desktop har kraftfulla funktioner för att använda filter och slicers för att visa specifik data och analysera den på ett mer detaljerat sätt. Genom att använda dessa verktyg kan du zooma in på specifik data och göra mer informerade beslut baserat på den.

Visualisera data på ett effektivt sätt

Power BI Desktop har en mängd olika verktyg för att visualisera data på ett effektivt sätt, inklusive olika typer av diagram och grafer. Genom att använda dessa verktyg kan du skapa tydliga och informativa rapporter och diagram som kan hjälpa dig att fatta bättre beslut.

Vilka fördelar ger vår utbildning dig?

Genom vår grundkurs online i Power BI Desktop får du den kunskap och de färdigheter du behöver för att visualisera och analysera data på ett effektivt sätt. Kursen lär dig om Power BI Desktop och dess funktioner för att skapa rapporter och diagram, använda filter och slicers, och visualisera data på ett effektivt sätt. Kursen ger också praktiska verktyg och övningar för att förbättra dina färdigheter och använda Power BI Desktop på ett effektivt sätt.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Power BI Desktop
  2. Dataanalys
  3. Visualisering
  4. Rapporter
  5. Diagram
  6. Filter

Sammanfattning:

Genom vår grundkurs online i Power BI Desktop får du den kunskap och de färdigheter du behöver för att visualisera och analysera data på ett effektivt sätt. Kursen lär dig om Power BI Desktop och dess funktioner för att skapa rapporter och diagram, använda filter och slicers, och visualisera data på ett effektivt sätt. Kursen ger dig praktiska verktyg och övningar för att förbättra dina färdigheter och använda Power BI Desktop på ett effektivt sätt. Att kunna visualisera och analysera data är avgörande för att fatta beslut och driva verksamheten framåt. Vår grundkurs online ger dig den kunskap och de färdigheter du behöver för att dra nytta av Power BI Desktop och förbättra din dataanalys. Ta steget mot en mer informerad och data-driven verksamhet genom att anmäla dig till vår grundkurs online i Power BI Desktop idag.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.