Power BI Desktop - Grundkurs för att visualisera data

Introduktion

Att visualisera data är en viktig del av att förstå och kommunicera information på ett effektivt sätt. Power BI Desktop är ett verktyg som hjälper dig att visualisera data på ett enkelt och effektivt sätt. Denna grundkurs i Power BI Desktop ger dig kunskapen och verktygen du behöver för att komma igång med att visualisera data på ett professionellt sätt.

Gränssnittet i Power BI Desktop

I denna del av kursen kommer du att lära dig om gränssnittet i Power BI Desktop och hur du kan navigera i verktyget. Du kommer också att lära dig hur du kan importera data och skapa rapporter.

Dataanalys och visualisering

Att analysera och visualisera data är en viktig del av att använda Power BI Desktop. I denna del av kursen kommer du att lära dig hur du kan använda verktyget för att analysera och visualisera data på ett effektivt sätt.

Skapa rapporter och diagram

Att skapa övertygande rapporter och diagram är en viktig del av att använda Power BI Desktop. I denna del av kursen kommer du att lära dig hur du kan skapa rapporter och diagram som är professionella och lättlästa.

Dela och publicera rapporter

Att dela och publicera rapporter är en viktig del av att använda Power BI Desktop. I denna del av kursen kommer du att lära dig hur du kan dela och publicera dina rapporter på ett säkert och effektivt sätt.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Power BI Desktop
  2. Dataanalys och visualisering
  3. Rapportering och diagram
  4. Delning och publicering
  5. Verktygets gränssnitt
  6. Effektiv datahantering

Sammanfattning:

Denna grundkurs i Power BI Desktop ger dig kunskapen och verktygen du behöver för att visualisera data på ett enkelt och effektivt sätt. Genom att utveckla dina färdigheter inom dataanalys och visualisering kan du skapa övertygande rapporter och diagram som är professionella och lättlästa. Kursen fokuserar på att lära dig gränssnittet i verktyget, samt hur du kan importera data, skapa rapporter och diagram, och dela och publicera dina resultat. Denna kurs är lämplig för alla som vill utveckla sin förmåga att visualisera data på ett professionellt sätt, oavsett om du är nybörjare eller har tidigare erfarenhet av Power BI Desktop.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.