Power Automate och Forms - M365-kursen som lär dig automatisera dina arbetsflöden

Introduktion

Att automatisera arbetsflöden är en viktig del av dagens moderna arbetsplats. Genom att använda rätt verktyg kan du spara tid och resurser samtidigt som du ökar din produktivitet. Denna kurs i Power Automate och Forms för Microsoft 365 ger dig verktygen och kunskapen du behöver för att automatisera dina arbetsflöden. Kursen fokuserar på att utveckla dina färdigheter inom Power Automate och Forms, så att du kan arbeta mer effektivt och spara tid.

Power Automate

Power Automate är ett verktyg som låter dig automatisera uppgifter och arbetsflöden inom Microsoft 365. I denna del av kursen kommer du att lära dig om Power Automate och hur du kan använda det för att automatisera dina dagliga uppgifter och processer.

Forms

Forms är ett verktyg som låter dig skapa formulär och undersökningar på ett enkelt och effektivt sätt. I denna del av kursen kommer du att lära dig om Forms och hur du kan använda det för att skapa formulär och undersökningar som kan hjälpa dig att samla in data och feedback.

Automatisera arbetsflöden

Att automatisera arbetsflöden är en viktig del av att öka produktiviteten och spara tid. I denna del av kursen kommer du att lära dig hur du kan använda Power Automate och Forms för att automatisera arbetsflöden och uppgifter.

Integration med andra verktyg

Power Automate och Forms kan integreras med andra verktyg inom Microsoft 365. I denna del av kursen kommer du att lära dig om integration med andra verktyg, såsom SharePoint och Excel, och hur du kan använda dessa integreringar för att automatisera arbetsflöden och processer.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Power Automate
  2. Forms
  3. Automatisering av arbetsflöden
  4. Integration med andra verktyg
  5. Produktivitet och effektivitet
  6. Tidsbesparing

Sammanfattning:

Att delta i denna kurs ger dig möjlighet att utveckla dina färdigheter inom Power Automate och Forms, samt lära dig hur du kan integrera dessa verktyg med andra verktyg inom Microsoft 365. Genom att använda dessa verktyg kan du automatisera arbetsflöden och uppgifter, samla in data och feedback, och öka din produktivitet och effektivitet på arbetsplatsen.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.