Outlook 2016 - Grundkurs - Utbildning Online

Inledning

Outlook 2016 är en viktig del av Microsoft Office-paketet och en viktig del av kommunikationen på arbetsplatsen. Genom att lära sig grunderna i Outlook 2016 och hur man använder programmet effektivt kan du hantera e-post, kalender och kontakter på ett mer organiserat och produktivt sätt. Denna grundkurs online ger en översikt över hur man använder Outlook 2016 och dess olika funktioner.

Navigering i Outlook 2016

Att kunna navigera i Outlook 2016 är en viktig del av att använda programmet effektivt. Denna del av utbildningen kommer att fokusera på hur man navigerar i Outlook 2016-gränssnittet, öppnar och stänger olika delar av programmet och hittar de verktyg och funktioner som man behöver för att hantera e-post, kalender och kontakter.

Hantera e-post i Outlook 2016

E-posthantering är en viktig del av Outlook 2016 och denna del av utbildningen kommer att ge en grundläggande översikt över hur man skickar och tar emot e-post, skapar och hanterar e-postmappar och använder olika verktyg och funktioner för att organisera och filtrera e-post.

Hantera kalendern i Outlook 2016

Kalendern är en annan viktig del av Outlook 2016 och denna del av utbildningen kommer att fokusera på hur man hanterar kalendern, skapar möten och bokar mötesrum. Du kommer också att lära dig om de olika verktygen och funktionerna i Outlook 2016 som kan hjälpa dig att hålla koll på dina möten och deadlines.

Skapa och organisera kontakter i Outlook 2016

Outlook 2016 är också en utmärkt plats för att organisera dina kontakter och denna del av utbildningen kommer att fokusera på hur man skapar och organiserar kontakter i Outlook 2016. Du kommer att lära dig om de olika verktygen och funktionerna som finns tillgängliga för att organisera dina kontakter och hålla dem uppdaterade.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Outlook 2016
  2. E-posthantering
  3. Kalenderhantering
  4. Kontakthantering
  5. Microsoft Office-paketet
  6. Effektivitet och produktivitet

Sammanfattning:

Outlook 2016 är en viktig del av Microsoft Office-paketet och en viktig del av kommunikationen på arbetsplatsen. Genom att delta i denna grundkurs online kommer du att lära dig grunderna i Outlook 2016 och hur man använder programmet effektivt för att hantera e-post, kalender och kontakter. Genom att förstå de olika verktygen och funktionerna som finns tillgängliga i Outlook 2016 kan du öka din produktivitet och effektivitet på jobbet. Genom att lära dig navigera i gränssnittet, hantera e-post, kalendrar och kontakter kan du organisera din arbetsdag på ett bättre sätt och minska stressen som kan uppstå från en oorganiserad arbetsplats. Ta chansen att lära dig grunderna i Outlook 2016 och bli mer effektiv på jobbet genom att delta i denna grundkurs online.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.