Microsoft Yammer - M365 - Utbildning Online

Inledning

Microsoft Yammer är en sociala nätverksplattformen för företag och organisationer som är en del av M365-paketet. Det ger dig möjlighet att effektivisera kommunikationen och samarbetet inom organisationen genom att skapa grupper och samtal som är relevanta för ditt team. En onlineutbildning i Microsoft Yammer ger dig verktygen du behöver för att effektivt använda detta kraftfulla verktyg för att förbättra kommunikationen inom organisationen och skapa ett mer samarbetande arbetsklimat.

Vad är Microsoft Yammer?

Microsoft Yammer är en social nätverksplattform som är en del av M365-paketet. Det ger dig möjlighet att effektivisera kommunikationen och samarbetet inom organisationen genom att skapa grupper och samtal som är relevanta för ditt team. Yammer integrerar också med andra Microsoft 365-appar som SharePoint och Teams för att ge dig allt du behöver för att samarbeta och kommunicera med ditt team.

Varför välja en onlineutbildning i Microsoft Yammer som en del av M365?

Att välja en onlineutbildning i Microsoft Yammer ger dig möjlighet att lära dig hur du kan använda detta kraftfulla verktyg för att effektivt förbättra kommunikationen inom organisationen och skapa ett mer samarbetande arbetsklimat. Kursen ger dig också möjlighet att lära dig från experter inom området och få tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Vad lär man sig på en onlineutbildning i Microsoft Yammer?

Under en onlineutbildning i Microsoft Yammer kommer du att lära dig hur du kan effektivisera kommunikationen och samarbetet inom organisationen. Kursen kommer också att visa hur du kan använda Yammer för att skapa grupper och samtal som är relevanta för ditt team, använda funktioner som att gilla och kommentera inlägg och använda Yammer som en del av organisationens interna kommunikation.

Vilka är fördelarna med att delta i en onlineutbildning i Microsoft Yammer?

Att delta i en onlineutbildning i Microsoft Yammer ger dig möjlighet att effektivisera kommunikationen och samarbetet inom organisationen och öka produktiviteten. Genom att lära dig att använda verktyget för att skapa relevanta grupper och samtal kan du göra det enklare att samarbeta och kommunicera med teammedlemmar och öka kreativiteten. En onlineutbildning ger dig också möjlighet att lära från experter inom området och få tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  • Microsoft Yammer
  • M365
  • Sociala nätverk
  • Relevanta grupper
  • Intern kommunikation
  • Samarbete

Sammanfattning:

En onlineutbildning i Microsoft Yammer ger dig verktygen du behöver för att förbättra kommunikationen inom organisationen och skapa ett mer samarbetande arbetsklimat. Kursen fokuserar på att använda Microsoft Yammer för att skapa relevanta grupper och samtal, använda funktioner som att gilla och kommentera inlägg och använda Yammer som en del av organisationens interna kommunikation. Genom att delta i en onlineutbildning i Microsoft Yammer kan du effektivisera kommunikationen inom organisationen, öka produktiviteten och samarbetet mellan teamen, samtidigt som du lär dig från experter inom området och har tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.