Microsoft Planner - M365 - Utbildning Online

Inledning

Microsoft Planner är en del av M365-paketet och är en kraftfull verktyg för att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Det ger dig möjlighet att hantera projekt, tilldela uppgifter och övervaka framsteg. En onlineutbildning i Microsoft Planner ger dig verktygen du behöver för att effektivisera ditt arbete och öka produktiviteten.

Vad är Microsoft Planner?

Microsoft Planner är en plattform för att organisera arbete och hantera projekt. Det är en del av M365-paketet och är en kraftfull verktyg för att hantera och följa upp uppgifter och projekt. Med Microsoft Planner kan du skapa och organisera uppgifter och tilldela dem till olika personer i ditt team.

Varför välja en onlineutbildning i Microsoft Planner som en del av M365?

Att välja en onlineutbildning i Microsoft Planner ger dig möjlighet att lära dig hur du kan använda detta kraftfulla verktyg för att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Kursen ger dig också möjlighet att lära dig från experter inom området och få tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Vad lär man sig på en onlineutbildning i Microsoft Planner?

Under en onlineutbildning i Microsoft Planner kommer du att lära dig hur du kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt genom att använda verktyget för att hantera projekt, tilldela uppgifter och övervaka framsteg. Kursen kommer också att visa hur du kan använda funktioner som att sätta upp checklists och deadlines för att hålla dig och ditt team på rätt spår.

Vilka är fördelarna med att delta i en onlineutbildning i Microsoft Planner?

Att delta i en onlineutbildning i Microsoft Planner ger dig möjlighet att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och öka produktiviteten. Genom att lära dig att använda verktyget för att hantera projekt, tilldela uppgifter och övervaka framsteg kan du hålla dig och ditt team på rätt spår och fokusera på att uppnå målen. En onlineutbildning ger dig också möjlighet att lära från experter inom området och få tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  • Microsoft Planner
  • M365
  • Projektledning
  • Uppgiftshantering
  • Teamarbete
  • Produktivitet

Sammanfattning:

En onlineutbildning i Microsoft Planner ger dig verktygen du behöver för att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och öka produktiviteten. Kursen fokuserar på att använda Microsoft Planner för att hantera projekt, tilldela uppgifter och övervaka framsteg. Du kommer att lära dig hur du kan skapa och organisera uppgifter och tilldela dem till olika personer i ditt team. Kursen kommer också att visa hur du kan använda funktioner som att sätta upp checklists och deadlines för att hålla dig och ditt team på rätt spår.

Microsoft Planner är ett kraftfullt verktyg för att organisera arbete och hantera projekt. Genom att lära dig att använda detta verktyg på ett effektivt sätt kan du hålla dig och ditt team på rätt spår och fokusera på att uppnå målen. En onlineutbildning i Microsoft Planner ger dig verktygen du behöver för att dra nytta av detta verktyg och effektivisera ditt arbete

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.