Microsoft Forms - M365 - Utbildning Online

Inledning

Microsoft Forms är en del av M365-paketet och är en kraftfull verktyg för att skapa enkäter, formulär och quiz. Det ger också möjlighet att analysera resultat i realtid. En onlineutbildning i Microsoft Forms ger dig verktygen du behöver för att optimera din datainsamling och effektivisera din arbetsprocess.

Vad är Microsoft Forms?

Microsoft Forms är en plattform för att skapa enkäter, formulär och quiz. Det är en del av M365-paketet och är en kraftfull verktyg för att samla in och analysera data. Med Microsoft Forms kan du skapa anpassade formulär för olika syften och samla in data på ett effektivt sätt.

Varför välja en onlineutbildning i Microsoft Forms som en del av M365?

Att välja en onlineutbildning i Microsoft Forms ger dig möjlighet att lära dig hur du kan använda detta kraftfulla verktyg för att samla in och analysera data på ett effektivt sätt. Kursen ger dig också möjlighet att lära dig från experter inom området och få tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Vad lär man sig på en onlineutbildning i Microsoft Forms?

Under en onlineutbildning i Microsoft Forms kommer du att lära dig hur du kan skapa anpassade formulär för olika syften och samla in data på ett effektivt sätt. Kursen kommer också att visa hur du kan analysera resultaten i realtid och hur du kan använda funktioner som att sätta upp regler och logik i dina formulär.

Vilka är fördelarna med att delta i en onlineutbildning i Microsoft Forms?

Att delta i en onlineutbildning i Microsoft Forms ger dig möjlighet att optimera din datainsamling och effektivisera din arbetsprocess. Genom att lära dig att skapa anpassade formulär och analysera resultat i realtid kan du snabbt och enkelt samla in viktig information och fatta beslut baserat på den. En onlineutbildning ger dig också möjlighet att lära från experter inom området och få tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  • Microsoft Forms
  • M365
  • Datainsamling
  • Enkäter
  • Formulär
  • Quiz

Sammanfattning:

En onlineutbildning i Microsoft Forms ger dig verktygen du behöver för att optimera din datainsamling och effektivisera din arbetsprocess. Kursen fokuserar på att använda Microsoft Forms för att skapa anpassade formulär och analysera resultat i realtid. Du kommer att lära dig hur du kan samla in viktig information på ett effektivt sätt och fatta beslut baserat på den. Genom att lära dig att använda Microsoft Forms kan du snabbt och enkelt skapa enkäter, formulär och quiz för olika syften och analysera resultat i realtid. En onlineutbildning i Microsoft Forms ger dig också möjlighet att lära från experter inom området och få tillgång till kursmaterial när det passar dig.

Microsoft Forms är ett kraftfullt verktyg för att samla in och analysera data. Genom att lära dig att använda detta verktyg på ett effektivt sätt kan du snabbt och enkelt samla in viktig information och fatta beslut baserat på den. En onlineutbildning i Microsoft Forms ger dig verktygen du behöver för att dra nytta av detta verktyg och effektivisera din arbetsprocess.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.