Kom igång med Outlook 2016 - En grundkurs

Introduktion

Outlook 2016 är en del av Microsoft Office-paketet och är en kraftfull e-postklient och kalenderapp som används av många. Genom att använda Outlook 2016 kan du enkelt organisera din arbetsdag och hantera din e-post, kalender och kontakter på ett smidigt sätt. I denna grundkurs kommer du att lära dig grunderna i Outlook 2016 och hur du kan använda programmet för att öka din produktivitet.

Kom igång med Outlook 2016

För att komma igång med Outlook 2016 behöver du först öppna programmet. Detta kan du göra genom att söka efter Outlook i din startmeny eller genom att öppna det från din Microsoft Office-mapp. När programmet öppnas kommer du att bli ombedd att logga in med dina användaruppgifter.

När du har loggat in kommer du att se huvudskärmen i Outlook 2016. Här finns flera flikar längst upp på skärmen, inklusive E-post, Kalender, Kontakter och Uppgifter. Varje flik innehåller en mängd olika funktioner som hjälper dig att organisera din arbetsdag.

Använda E-post i Outlook 2016

E-postfliken är en av de viktigaste flikarna i Outlook 2016. Här kan du skicka och ta emot e-postmeddelanden från dina kollegor, kunder och andra kontakter. För att skicka ett nytt meddelande, klicka på “Ny E-post” längst upp på skärmen. Skriv sedan in mottagarens e-postadress, ämne och innehåll i meddelandefältet.

Du kan också organisera dina e-postmeddelanden genom att skapa mappar för att sortera och lagra dem. För att skapa en ny mapp, högerklicka på din inkorg och välj “Ny Mapp”. Ge mappen ett lämpligt namn och dra och släpp sedan de relevanta e-postmeddelandena till mappen.

H3: Använda Kalender i Outlook 2016

Kalenderfliken i Outlook 2016 gör det enkelt att hantera din kalender och schemalägga möten och andra aktiviteter. För att lägga till ett nytt evenemang, klicka på “Ny händelse” längst upp på skärmen och fyll i detaljerna i formuläret. Du kan också bjuda in deltagare och ställa in påminnelser för att se till att du inte missar några viktiga möten.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  • Outlook 2016
  • E-posthantering
  • Kalenderhantering
  • Organisera arbetsdag
  • Produktivitetstips
  • Microsoft Office-paketet

Sammanfattning:

Outlook 2016 är en kraftfull e-post- och kalenderklient som är en del av Microsoft Office-paketet. Genom att använda programmet kan du enkelt organisera din arbetsdag och hantera din e-post, kalender och kontakter på ett smidigt sätt. För att komma igång med Outlook 2016 behöver du först öppna programmet och logga in med dina användaruppgifter. Huvudskärmen i Outlook 2016 består av flera flikar, inklusive E-post, Kalender, Kontakter och Uppgifter, som innehåller olika funktioner för att hjälpa dig att organisera din arbetsdag. Du kan använda E-post-fliken för att skicka och ta emot e-postmeddelanden från dina kontakter och organisera dina meddelanden i mappar. Med Kalender-fliken kan du enkelt hantera din kalender och schemalägga möten och andra aktiviteter. Genom att lära dig grunderna i Outlook 2016 kan du bli mer produktiv och effektiv i din dagliga arbetsdag. Sök efter Outlook 2016, E-posthantering, Kalenderhantering, Organisera arbetsdag och Produktivitetstips för att hitta mer information om detta ämne.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.