Jobba effektivt med Outlook - M365 - Utbildning Online

Inledning

Outlook är en av de mest använda e-postklienterna på marknaden. Men att hantera e-post kan ofta vara tidskrävande och stressigt. I denna onlineutbildning i hur du kan jobba effektivt med Outlook kommer du att få praktiska verktyg och tekniker för att organisera din inkorg, minska stressen och öka din produktivitet.

Vad är Outlook?

Outlook är en e-postklient som ingår i Microsofts produktivitetssvit, Microsoft 365. Det är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att hantera din e-post, kalender, kontakter och uppgifter på ett organiserat sätt.

Effektiv e-posthantering med Outlook

För att hantera din e-post effektivt med Outlook behöver du ha kunskap om verktygets funktioner och möjligheter. Det innefattar också att organisera din inkorg, använda regler och mappar, och använda snabbkommandon för att spara tid och öka produktiviteten.

Praktiska verktyg och tekniker

I denna onlineutbildning kommer du att få praktiska verktyg och tekniker för att hantera din e-post effektivt med Outlook. Du kommer att lära dig hur du kan organisera din inkorg, använda regler och mappar, och använda snabbkommandon för att spara tid och öka produktiviteten. Dessutom kommer du att få tips på hur du kan minska stressen och hantera din e-post på ett effektivt sätt.

Onlineutbildning i Outlook

Denna onlineutbildning i Outlook kommer att ge dig kunskap och verktyg för att optimera din e-posthantering och öka din produktivitet. Du kommer att lära dig hur du kan använda Outlook för att organisera din inkorg, använda regler och mappar, och använda snabbkommandon för att spara tid och öka produktiviteten. Dessutom kommer du att få praktiska verktyg och tekniker för att minska stressen och hantera din e-post på ett effektivt sätt.

Sammanfattning:

Outlook är en kraftfull e-postklient som kan hjälpa dig att organisera din inkorg och öka din produktivitet. Denna onlineutbildning i hur du kan jobba effektivt med Outlook kommer att ge dig praktiska verktyg och tekniker för att hantera din e-post på ett effektivt sätt. Utforska Outlook och optimera din e-posthantering genom denna onlineutbildning.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Outlook
  2. E-posthantering
  3. Produktivitet
  4. Inkorg
  5. Regler
  6. Onlineutbildning

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.