Grupper i Outlook - M365 - Utbildning Online

Inledning

Outlook och Microsoft 365 är två kraftfulla verktyg för samarbete och kommunikation i moderna organisationer. Genom att använda grupper i Outlook och M365 kan du optimera samarbetet och kommunikationen i din organisation på ett effektivt sätt. Vår onlineutbildning om grupper i Outlook och M365 ger dig en omfattande förståelse för hur du kan använda grupper för att uppnå detta.

### Vad lär du dig i vår onlineutbildning?

I vår onlineutbildning om grupper i Outlook och M365 lär du dig hur du skapar och hanterar grupper, inklusive hur du lägger till medlemmar, styr åtkomst, delar filer och schemalägger möten. Du lär dig också hur du kan använda grupper för att förbättra samarbetet och kommunikationen inom din organisation.

Fördelarna med onlineutbildning

Att delta i vår onlineutbildning ger dig möjlighet att lära dig när och var du vill. Utbildningen är också anpassningsbar efter dina egna behov och tidsramar, vilket gör det möjligt för dig att kombinera utbildning med arbete på ett effektivt sätt. Dessutom behöver du inte resa någonstans för att delta i utbildningen, vilket sparar både tid och pengar.

Vem är utbildningen lämplig för?

Utbildningen är lämplig för alla som vill optimera samarbetet och kommunikationen i sin organisation genom att använda grupper i Outlook och M365. Kursen är särskilt lämplig för företagsanställda, projektledare och ledare som vill förbättra produktiviteten och samarbetet inom sina team.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Outlook
  2. Microsoft 365
  3. Grupper
  4. Samarbete
  5. Kommunikation
  6. Produktivitet

Sammanfattning:

Delta i vår onlineutbildning om grupper i Outlook och M365 för att lära dig hur du kan optimera samarbetet och kommunikationen i din organisation genom att använda grupper. Kursen är lämplig för alla som vill förbättra produktiviteten och samarbetet inom sina team och är särskilt lämplig för företagsanställda, projektledare och ledare.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.