Google Analytics - Grundkurs - Utbildning Online

Inledning

Google Analytics är ett kraftfullt verktyg för att mäta trafik och användning av din webbplats. Genom att använda verktyget på rätt sätt kan du förbättra din webbplats och öka konverteringar. Vår onlineutbildning i Google Analytics hjälper dig att lära dig grunderna i verktyget och hur du kan använda det för att förbättra din webbplats.

Vad lär du dig i vår onlineutbildning?

I vår onlineutbildning i Google Analytics lär du dig grunderna i verktyget och hur du kan använda det för att förbättra din webbplats. Du får lära dig hur du sätter upp Google Analytics på din webbplats, hur du analyserar trafiken på din webbplats och hur du använder data från verktyget för att förbättra din webbplats.

Fördelarna med onlineutbildning

Att delta i vår onlineutbildning ger dig fördelen av att kunna lära dig när och var du vill. Du kan anpassa utbildningen efter dina egna tidsramar och behov, vilket ger dig möjlighet att balansera studier och arbete på ett effektivt sätt. Du behöver inte heller resa någonstans för att delta i utbildningen, vilket gör det till ett kostnadseffektivt alternativ.

Vem är utbildningen lämplig för?

Utbildningen är lämplig för alla som vill lära sig grunderna i Google Analytics och hur man kan använda verktyget för att förbättra sin webbplats. Kursen är särskilt lämplig för webbplatsägare, digitala marknadsförare och personer som ansvarar för att förbättra webbplatsens prestanda och konverteringar.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Google Analytics
  2. Webbplatsanalys
  3. Onlineutbildning
  4. Trafikanalys
  5. Dataanalys
  6. Konverteringsoptimering

Sammanfattning:

Delta i vår onlineutbildning i Google Analytics för att lära dig grunderna i verktyget och hur du kan använda det för att förbättra din webbplats. Kursen är lämplig för alla som vill lära sig mer om webbplatsanalys och konverteringsoptimering och är särskilt lämplig för webbplatsägare, digitala marknadsförare och personer som ansvarar för att förbättra webbplatsens prestanda och konverteringar.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.