Formativ bedömning - Utbildning Online

Inledning

Formativ bedömning är ett kraftfullt verktyg för att öka lärandet och förbättra prestationer på arbetsplatsen eller i skolan. Det handlar om att ge kontinuerlig feedback och vägledning för att hjälpa elever eller anställda att utvecklas och förbättra sina kunskaper. Men att använda formativ bedömning kan vara svårt utan rätt kunskaper och verktyg. Därför har vi skapat en onlineutbildning i formativ bedömning för att hjälpa dig lära dig allt du behöver veta för att använda formativ bedömning effektivt.

Varför välja vår onlineutbildning i formativ bedömning?

Vår onlineutbildning ger dig möjlighet att lära dig i din egen takt och på dina egna villkor. Du får tillgång till pedagogiskt material, exempel och övningar som hjälper dig förstå formativ bedömning och hur du kan använda det som ett verktyg för lärande. Vi ger dig också praktiska tips och råd om hur du kan implementera formativ bedömning i ditt klassrum eller på din arbetsplats.

Vad du kommer att lära dig i vår onlineutbildning

I vår onlineutbildning kommer du att lära dig om teorin bakom formativ bedömning, inklusive hur den skiljer sig från summativ bedömning. Du kommer också att lära dig om olika verktyg och tekniker för att genomföra formativ bedömning, inklusive muntliga och skriftliga feedback och självbedömning. Vi kommer också att ge dig praktiska exempel på hur du kan använda formativ bedömning i ditt klassrum eller på din arbetsplats.

Vem är den här onlineutbildningen till för?

Vår onlineutbildning i formativ bedömning är till för lärare, pedagoger, arbetsledare och chefer som vill öka lärandet och prestationerna på sin arbetsplats eller i sitt klassrum. Det är en perfekt utbildning för nybörjare som vill förstå grunderna i formativ bedömning, och för professionella som vill uppdatera sina kunskaper och utveckla sina färdigheter.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Formativ bedömning online
  2. Teori och praktik
  3. Feedback och vägledning
  4. Lärande och prestationer
  5. Muntlig och skriftlig feedback
  6. Självbedömning

Sammanfattning:

Vår onlineutbildning i formativ bedömning ger dig kunskaper och verktyg för att använda formativ bedömning som ett verktyg för lärande och prestation. Du kommer att lära dig om teorin bakom formativ bedömning, olika verktyg och tekniker för att genomföra det och praktiska exempel på hur du kan använda det i ditt klassrum eller på din arbetsplats. Anmäl dig idag och lär dig att använda formativ bedömning effektivt för att öka lärandet och prestationerna!

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.