Excelark - Utbildning Online

Inledning

Power Query är en funktion i Excel som gör det möjligt att hantera och analysera stora datamängder på ett effektivt sätt. Med Power Query kan du importera och transformera data från olika källor, rensa och filtrera data, och sammanställa data till användbara rapporter och diagram. Vår online-utbildning i Excelark Power Query ger dig möjlighet att lära dig allt du behöver för att använda denna kraftfulla funktion och hantera dina data på ett effektivt sätt.

Grundläggande Power Query-funktioner

Vi går igenom de grundläggande Power Query-funktionerna, inklusive hur man importerar och transformera data från olika källor, rensar och filtrerar data, och skapar enkla rapporter och diagram.

Avancerade Power Query-funktioner

Vi går igenom de avancerade Power Query-funktionerna, inklusive hur man hanterar och analyserar stora datamängder, skapar avancerade rapporter och diagram, och använder Power Query med andra Excel-funktioner.

Användning av Power Query i arbetslivet

Vi diskuterar hur Power Query används i olika typer av arbete och branscher, inklusive finans, försäljning och marknadsföring, och hur man kan dra nytta av Power Query för att öka effektiviteten och produktiviteten på jobbet.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Grundläggande Power Query-funktioner
  2. Avancerade Power Query-funktioner
  3. Importera och transformera data med Power Query
  4. Skapa rapporter och diagram med Power Query
  5. Power Query för finans och försäljning
  6. Öka produktiviteten med Power Query

Sammanfattning:

Vår online-utbildning i Excelark Power Query är utformad för att ge dig en heltäckande kunskap om denna kraftfulla funktion, från grundläggande funktioner till avancerade analyser och rapportering. Vi fokuserar på att ge dig praktiska verktyg och tips som du kan använda på jobbet och i din dagliga verksamhet. Med vår online-utbildning kan du lära dig i din egen takt och anpassa utbildningen efter dina behov och tidsbegränsningar.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.