Excel utbildning - Utbildning Online

Inledning

Excel är ett av de mest använda verktygen för att hantera data och skapa diagram, grafer och tabeller. Att ha kunskap i Excel kan vara en viktig faktor för att få jobb och kunna utföra arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vår online-utbildning i Excel ger dig möjligheten att lära dig allt du behöver från grunden, oavsett om du är nybörjare eller om du vill förbättra dina befintliga färdigheter.

Grundläggande Excel-funktioner

Vi går igenom de grundläggande Excel-funktionerna, inklusive hur man skapar kalkylblad, formaterar data, sorterar och filtrerar data och hur man använder enkla formler och funktioner.

Avancerade Excel-funktioner

Vi går igenom de avancerade Excel-funktionerna, inklusive hur man använder komplexa formler och funktioner, skapar diagram och grafer, och hanterar stora datamängder.

Användning av Excel i arbetslivet

Vi diskuterar hur Excel används i olika typer av arbete och branscher, inklusive finans, försäljning och marknadsföring, och hur man kan dra nytta av Excel för att öka effektiviteten och produktiviteten på jobbet.

Relevanta nyckelord som är kopplade till utbildningen:

  1. Grundläggande Excel-funktioner
  2. Avancerade Excel-funktioner
  3. Skapa kalkylblad och hantera data i Excel
  4. Skapa diagram och grafer i Excel
  5. Excel för finans och försäljning
  6. Öka produktiviteten med Excel

Sammanfattning:

Vår online-utbildning i Excel är utformad för att ge dig en heltäckande kunskap om Excel, från grundläggande funktioner till avancerade formler och diagram. Vi fokuserar på att ge dig praktiska verktyg och tips som du kan använda på jobbet och i din dagliga verksamhet. Med vår online-utbildning kan du lära dig i din egen takt och anpassa utbildningen efter dina behov och tidsbegränsningar.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.