Behandla artros - Utbildning Online

Inledning

Artros är en vanlig ledsjukdom som drabbar många människor, särskilt äldre. I denna onlineutbildning kommer du att lära dig om olika behandlingsmetoder för artros, inklusive icke-farmakologiska och farmakologiska behandlingar, samt träning och fysisk terapi för att förbättra ledernas funktion och minska smärta.

Icke-farmakologiska behandlingsmetoder för artros

I denna del av utbildningen kommer du att lära dig om icke-farmakologiska behandlingsmetoder för artros, inklusive viktkontroll, kosthållning, användning av ortopediska hjälpmedel och fysisk terapi. Du kommer att lära dig om hur dessa behandlingar kan förbättra ledernas funktion och minska smärta hos patienter med artros.

Farmakologiska behandlingsmetoder för artros

I denna del av utbildningen kommer du att lära dig om farmakologiska behandlingsmetoder för artros, inklusive användning av smärtstillande medel, antiinflammatoriska läkemedel och injektioner med hyaluronsyra. Du kommer att lära dig om fördelarna och nackdelarna med dessa behandlingar och när de är lämpliga att använda.

Träning och fysisk terapi för artros

I denna del av utbildningen kommer du att lära dig om hur träning och fysisk terapi kan förbättra ledernas funktion och minska smärta hos patienter med artros. Du kommer att lära dig om olika träningsmetoder och terapier som kan hjälpa till att stärka musklerna runt lederna och förbättra rörligheten i lederna.

Relevanta sökord som är kopplade till utbildningen

  • Artros
  • Behandling av artros
  • Icke-farmakologiska behandlingsmetoder
  • Farmakologiska behandlingsmetoder
  • Smärtstillande medel för artros
  • Träning för artros
  • Fysisk terapi för artros

Sammanfattning:

I denna onlineutbildning om behandling av artros kommer du att lära dig om olika behandlingsmetoder, inklusive icke-farmakologiska och farmakologiska behandlingar, samt träning och fysisk terapi för att förbättra ledernas funktion och minska smärta. Du kommer lära dig om fördelarna och nackdelarna med dessa behandlingar och när de är lämpliga att använda.

Diploma Premium

All utbildning online till ett pris

Få obegränsad tillgång till hundratals utbildningar i ett helt år.

Utbildning när & var du vill

Utbildas via din dator, mobil eller surfplatta.

Kompetensutveckling

Ta del av hundratals diplomerande utbildningar.

Utbildning i din egen takt

Titta, lyssna och repetera hur mycket du vill.

© 2022-2023 Diploma Group AB. Alla rättigheter reserverade.